Voel je Ontspannen

Diverse massages, ervaren masseurs

Boek je massage

Voel je Ontspannen

Diverse massages, ervaren masseurs

Boek je massage

Massage in Delft

Actief bezig zijn met je lichaam is goed voor je gezondheid, maar veel mensen vergeten vaak dat ontspanning, rust en ‘onderhoud’ van je lichaam ook enorm belangrijk is.

Wij bieden diverse massages aan waar je uit kunt kiezen maar onze masseurs zijn erg ervaren en zullen al snel aanvoelen wat bij je past. Ze nemen hun vak erg serieus en zijn er echt om je een ultieme ervaring te geven als het gaat om ontspanning, maar ze voelen ook snel aan wanneer een bepaald lichaamsdeel aandacht nodig heeft (denk bijvoorbeeld aan een spier die vastzit).

Massages kunnen een krachtige manier zijn om je lichaam te helpen met herstel, rust te vinden in je lichaam, pijnklachten te verhelpen of gewoon om helemaal tot rust te komen en te genieten.

Hieronder kun je de diverse massages vinden die we aanbieden.

Boek je massage

Diverse massages

We bieden diverse massages aan. scheppen niet graag op… maar we vinden het niet erg als andere mensen vertellen over hun ervaringen bij ons!

Ontspanningsmassage

Kom helemaal tot rust middels een ontspanningsmassage! De ideale manier om een mooie dag te beginnen of een drukke dag af te sluiten.

 • Bevordert lichamelijke en geestelijke ontspanning
 • Verhoogt het concentratievermogen
 • Preventieve werking
 • Stimuleert de bloedsomloop
Boek je massage
Therapeutische massage

Ondersteunt bij het normaliseren van lichaamsfuncties, stress en spanning te verminderen en werking van zenuwen en bloedtoevoer in het lichaam te verbeteren.

 • Rug- en nekpijn
 • Schouderklachten
 • Aanhoudende hoofdpijn
 • Stress
 • Vermoeidheidsklachten
 • Diverse chronische klachten
Boek je massage
Sportmassage

Door overbelasting kunnen de volgende reacties ontstaan; vermoeidheid, spierpijn, slechte doorbloeding, verhoogde spanning, stijfheid, kramp en vochtvorming.

Sportmassages worden preventief gebruikt om blessures te voorkomen. Bij blessures zorgt een sportmassage voor sneller herstel.

Boek je massage

Je eerste Massage (Kennismakingsactie)

Leuk dat je een massage wilt boeken. Als dit je eerste massage is zal je wellicht wat vragen hebben. Hieronder hebben we een overzicht van veelgestelde vragen. Als dit je eerste massage is, krijg je tijdelijk ook 5% korting. De ideale manier dus om kennis te maken!

Nee, het is niet nodig om iets mee te nemen. Maar sommige mensen vinden het fijn om een eigen handdoek mee te nemen om op te liggen. Uiteraard gebruiken wij per massage een nieuwe schone handdoek.

Afhankelijk van je wensen maken we gebruik van olie. We hebben diverse opties. Als je allergisch bent of een voorkeur hebt dan wordt hier rekening mee gehouden.

Op dit moment hebben we twee vrouwelijke masseurs. Aranxta en Linda. Beide zijn erg ervaren en in staat om diverse massages te geven.

We zitten aan de industriestraat 30, in Delft. De massages worden gegeven in een mooie eigen kamer op de bovenste verdieping.

De kosten van de massage zijn afhankelijk van de masseur, massagestijl en de duur van de massage.

Als er iets tussen komt, dat kan natuurlijk je afspraak verzetten of cancelen. Dit kan tot 48 uur van te voren, per mail of telefoon. We denken uiteraard mee als je een afspraak wilt verzetten.

Als je na het lezen een massage wilt boeken, druk op onderstaande knop om een afspraak in te plannen.

Boek je massage

Recensies van onze leden

We scheppen niet graag op… maar we vinden het niet erg als andere mensen vertellen over hun ervaringen bij ons!

Mijn eerste massage

Ik heb niet veel ervaring met massages maar ik was echt onder de indruk. Een echte aanvulling voor mij, helemaal als ik een drukke week heb gehad.

Inmiddels ben ik een paar keer geweest en ze hebben er een vaste klant bij.

Persoonlijk en Professioneel!

Anne

Minder lichamelijke klachten

Dankzij de massages bij The Lifestyle Hub heb ik minder last van lichaam. Ik word een dagje ouder en dat begin ik te merken.

Na de eerste behandeling merkte ik al gelijk dat ik wat soepeler en fijner in mijn lichaam zat. Dat is mij veel waard en ik ben dan ook erg blij dat ik de massage bij The Lifestyle Hub heb ontdekt.

Martin

Hemels!

Even een momentje voor jezelf, de ultieme manier om te ontspannen. Ik heb een druk en bij vlagen stressvol leven. Ik vind het niet eenvoudig om te ontspannen maar tijdens deze massage kwam ik volledig tot rust.

Ik heb me echt de hele verdere dag goed gevoeld. Het is een investering, maar meer dan waard. Je verdient het 😉

Melissa

Massage boeken

Je kunt via onze telefoonnummer een massage inplannen.

 • Als je binnen 24 uur een afspraak wilt maken kan het zijn dat de masseur niet beschikbaar is. Wacht dus altijd even eerst de bevestiging af van de docent.

 • Je hoeft niet aan te geven welke massage je wilt, dat kun je op locatie met de masseur afstemmen

 • Een massage duurt 60 minuten, en de kosten zijn afhankelijk van het type massage:

  • Ontspanningsmassage: 70,- Euro
  • Sportmassage: 70,- Euro
  • Therapeutische massage: 75,- Euro – 65 minuten

We wensen je alvast een fijne massage, en tot snel in onze studio!

Neem contact met ons op