Voel je Energiek

Bootcamp voor iedereen. Sociaal, Gezellig & Sportief!

Proefles aanvragen

Voel je Energiek

Bootcamp voor iedereen. Sociaal, Gezellig & Sportief!

Proefles aanvragen

Bootcamp in Delft

Wij organiseren al jaren Bootcamp trainingen in Delft. (Wellicht heb je ons wel eens zien sporten in Delft). Bij onze bootcamp lessen trainen we altijd buiten en komen kracht, conditie, samenwerking en lenigheid samen.

Samen sporten heeft een fijn sociaal karakter en kan je ook helpen om extra door te zetten als je er even doorheen zit. Daarnaast is er altijd een professionele personal trainer aanwezig om je te begeleiden en tips te geven.

We geven op dit moment drie soorten bootcamps. De basis is altijd hetzelfde maar om een gevarieerd rooster aan te bieden, heeft elke les zijn eigen insteek en nuances:

  • Bootcamp (classic) – De bootcamp zoals je het waarschijnlijk kent. Focus op lichaamsgewicht, samenwerken en conditie opbouw
  • Powercamp – Een bootcamp met extra materiaal zoals dumbles, kettlebells, springtouwen en dergelijke. Goed voor je conditie maar ook om extra kracht te ontwikkelen.
  • Bootcamp Boksen – Een gevarieerde bootcamp waarbij kickboks elementen terugkomen waardoor de les extra intens en creatief wordt. Een leuke twist op een ‘normale’ bootcamp!
Proefles aanvragen

Recensies van onze leden

We scheppen niet graag op… maar we vinden het niet erg als andere mensen vertellen over hun ervaringen bij ons!

Wat een dikke aanrader!

Als je een goede personal trainer of bootcamp instructeur zoekt dan ben je hier aan het perfecte adres!

De kilo’s waren er aangevlogen toen ik niet veel kon bewegen en ik was dan ook opzoek naar iemand die kijkt naar wie je bent in plaats van een nummer in een sportschool.

Dit is dé plek! Een betere plek om je goed sportief uit te leven kun je niet vinden!

Mevrouw J.

Een goede motivatie

Ik sport nu al 2.5 jaar bij The Lifestyle Hub. Een goede motivatie om toch te gaan sporten, ook als je moe bent en even geen zin hebt.

Het team heeft kwalitatief hoogwaardige sportapparatuur en ze kopen regelmatig nieuwe sportattributen.

De lessen zijn erg afwisselend en je wordt echt gemotiveerd om meer uit je zelf te halen. 

Frits

“Ik kwam van ver”

Personal training is meer dan het alleen maar doen van oefeningen. Het gaat om de klik die er is tussen trainee en trainer. Zo praten we ook vaak tijdens de trainingen over wat ons bezig houdt, over het leven, het heelal en de rest. Ook dat maakt trainen leuk.

Dankzij de Personal Training bij The Lifestyle Hub is sporten uitgegroeid tot een wekelijks ritme dat ik graag volhou!

Nick

Bootcamp locatie & Rooster

Wij geven onze Bootcamp lessen op dit moment bij 1 van de TU gebouwen in Delft, en af en toe wijken we uit naar een plek in het Delftse Hout. Ook geven we wel eens een bootcamp les bij onze studio, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Als het aantal groepen toeneemt kunnen we ook starten op andere locaties. Als je daar een idee bij hebt, schroom dan niet om het ons te laten weten. Het is onze ambitie om in elke wijk een bootcamp club op te zetten en ook daar in de buurt aan de slag te gaan.

Het aantal bootcamp lessen dat we geven gaan we daarmee dus ook geleidelijk uitbreiden. Ben je benieuwd naar de bootcamp lessen die we nu geven, klik op onderstaande knop.

Bekijk ons Rooster

Je kunt nu tijdelijk een 7-dagen pas aanvragen en dan sturen we je direct een optie om je aan te melden voor 1 van onze lessen.

Proefles aanvragen

Neem contact met ons op