Bootcamp Boksen

Bootcamp voor iedereen, met leuke boks elementen!

Proefles aanvragen

Bootcamp Boksen

Bootcamp voor iedereen, met leuke boks elementen!

Proefles aanvragen

Boksen & Bootcamp in Delft

Bootcamp is hartstikke leuk, dat weten we al een tijdje! En waar zijn we nu achter gekomen… kickboksen kan ook hartstikke leuk zijn.

Op een fanatieke manier aan de slag met bokshandschoenen, jezelf uitputten zonder dat je bang hoeft te zijn dat iemand een stoot uitdeelt. We hebben de leuke elementen van kickboks training samengebracht in een bootcamp les. Je leert slaan en schoppen maar het doel is met name om plezier te hebben. De kickboks elementen zijn onderdeel van een uitdagende workout, die goed is voor je conditie, coördinatie en kracht.

Deze les komt voort uit een workshop die wij af en toe geven, Zenboksen. De combinatie van boksen en meditatie bleek heel goed te werken bij jongeren om stress te verminderen. Eerst put je jezelf uit, en dan voelt de meditatie (ontspanning) extra goed. Hetgeen je helpt om tot rust te komen.

Nu geven we deze les buiten en zo is de Bootcamp Boksen ontstaan. Een actieve bootcamp met bokselementen!

Als je het leuk vind om een keer mee te doen, meld je snel aan voor een proefles. Je kunt de eerste paar keren onze handschoenen lenen, en wees niet bang… iedereen kan meedoen!

Proefles aanvragen

Neem contact met ons op